Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    frikadeller

    Print Recipe
    frikadeller
    Region Danmark
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 500 g hakket svinekød eller hakket kalv
    • 1 mellemstort løg
    • 1 Æg
    • 3 spsk mel
    • Ca 1 dl Mælk
    • 2 tsk Salt
    • 1 tsk Peber
    Region Danmark
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 500 g hakket svinekød eller hakket kalv
    • 1 mellemstort løg
    • 1 Æg
    • 3 spsk mel
    • Ca 1 dl Mælk
    • 2 tsk Salt
    • 1 tsk Peber
    Instruktioner
    1. Start med at røre salt og kød sammen - det giver kødet en 'sej' konsistens, og resten af ingredienserne bindes bedre til farsen.
    2. tilsæt resten af ingredienserne i farsen.
    3. Husk at en frikadellefars ikke skal være for fast - farsen skal faktisk tit være mere flydende, end du tror.
    Del denne opskrift