Jordbærmousse og banan lagkage
Region | lagkage |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 1 potion hjemmelave jordbærmousse
- 1 potion hjemmelave bananmousse
chokoladeglasur
- 200 g Flormelis
- 50 g kakao pulver
- 1 bæger æggehvide pasteuriseret. Måske lidt mere, ind et bære
Ingredienser
chokoladeglasur
|
|
Instruktioner
- kom en lagkagebund i en rund kageform.
- fordel jordbærmoussen på bunden.
- kom en lagkagebund ovenpå.
- fordel bananmoussen på bunden.
chokoladeglasur
- Rør din chokoladeglasur sammen af flormelis, kakao og pasteuristeret æggehvide. Tilsæt æggehvide indtil du har en let chokoladeglasur, der hverken er for tyk eller for tynd. Bliver glasuren for tynd kommes blot lidt mere flormelis i. Jeg plejer at bruge lidt mere end et bæger æggehvide (1,5 æggehvide pr. bæger).
- Fordel forsigtigt chokoladeglasuren på lagkagen, men på pas du ikke får den for langt ud til kanten, hvor der pyntes med flødeskum.
- kan gøres dagen før.
- pisk fløden til skum, inden serveringen.
- kom flødeskummen i en sprøjtepose med stjernetyl. Hvorefter du pynter din bananlagkage med flødeskum på kanten hele vejen rundt.
Del denne opskrift