lagkage med hindbær, makron og daim
Region | lagkage |
Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Ventetid | 1 time på køl |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 3 stk lagkagebunde
- 5 dl Piskefløde
- ½ pose macroner
- 1 pose frosne hindbær eller jordbær
- 56 g daim en 2 pack daim
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Mos de optøet bær groft med en gaffel, bland dem med lidt flormelis og vaniljesukker, alt efter smag.
- knus makronerne
- Pisk fløden godt stift, da der jo er en del væde i bærrene.
- Vend hindbærrene i flødeskummet og makroner.
- Læg 1 lagkagebund på en stor tallerken/fad
- Læg et lag hindbær-makron skum, så igen en bund
- Slut af med hindbær-makronskum og glat det ud på siderne, så bundene er dækkede.
- Drys til sidst med hakket Daim.
- Den må gerne stå og trække ½-1 time inden den skal spises.
Del denne opskrift