Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    lagkage med hindbær, makron og daim

    Print Recipe
    lagkage med hindbær, makron og daim
    Region lagkage
    Forberedelses tid 20 minutter
    Tilberedningstid 20 minutter
    Ventetid 1 time på køl
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 3 stk lagkagebunde
    • 5 dl Piskefløde
    • ½ pose macroner
    • 1 pose frosne hindbær eller jordbær
    • 56 g daim en 2 pack daim
    Region lagkage
    Forberedelses tid 20 minutter
    Tilberedningstid 20 minutter
    Ventetid 1 time på køl
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 3 stk lagkagebunde
    • 5 dl Piskefløde
    • ½ pose macroner
    • 1 pose frosne hindbær eller jordbær
    • 56 g daim en 2 pack daim
    Instruktioner
    1. Mos de optøet bær groft med en gaffel, bland dem med lidt flormelis og vaniljesukker, alt efter smag.
    2. knus makronerne
    3. Pisk fløden godt stift, da der jo er en del væde i bærrene.
    4. Vend hindbærrene i flødeskummet og makroner.
    5. Læg 1 lagkagebund på en stor tallerken/fad
    6. Læg et lag hindbær-makron skum, så igen en bund
    7. Slut af med hindbær-makronskum og glat det ud på siderne, så bundene er dækkede.
    8. Drys til sidst med hakket Daim.
    9. Den må gerne stå og trække ½-1 time inden den skal spises.
    Del denne opskrift