Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Bechamelsauce

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Italiensk
    Forberedelses tid 10 minutter
    Tilberedningstid 15 minnutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 1 tsk Salt
    • 1½ tsk Muskatnød
    • 100 g Hvedemel
    • 250 g Mozzarella +45 revet ost
    • 1 l Mælk
    • 100 g Smør
    Region Italiensk
    Forberedelses tid 10 minutter
    Tilberedningstid 15 minnutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 1 tsk Salt
    • 1½ tsk Muskatnød
    • 100 g Hvedemel
    • 250 g Mozzarella +45 revet ost
    • 1 l Mælk
    • 100 g Smør
    Instruktioner
    1. Varm mælken til lige under kogepunktet. Dette kan eventuelt gøres ved at give den 3 minutter i mikrobølgeovnen.
    2. Tilsæt salt og muskatnød i den varme mælk og rør rundt.
    3. Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Når smørret er smeltet og begynder at boble tilføjes mel gradvist under konstant piskning. Pisk indtil massen har en pastalignende struktur. Dette tager et par minutter. Lad blandingen køle af et par minutter.
    4. Stil gryden tilbage over varmen og tilsæt mælken under omrøring. Skru ned for varmen og lad saucen simre under forsigtig omrøring indtil den begynder at tykne. Din bechamelsauce er nu klar til brug!
    Recipe Notes

    Se evt. Lasagne opskrift.

    Del denne opskrift