Lasagne
Region | Italiensk |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 500 g Hakket oksekød
- 1 lille Løg
- 1 fed Hvidløg
- 1 Gulerod
- 150 g Majs
- 1 ds Hakkede tomater
- 1 ds Tomatpure
- 1 Oksebolion
- ½ spsk Timian
- 1 spsk Oregano
- 1 spsk Basilikum
- 1 tsk Salt
- 1 tsk Peber
- 1 halv pakke lasagne plader
- 2 spsk flydendesmør
- 500 g Mozzarella
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Steg bacon i en gryde, til det er gyldenbrun.
- tilsæt smør lad det smelte.
- dernæst tilsætter du løg, gulerod og hvidløg og steg under jævnlig omrøring i omkring 5 minutter.
- tilsæt Hakket oksekød og brun det
- Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og bouillon og smag til med krydderierne, salt og peber.
- lad det simre i 30 min eller 2 timer.
- Når kødsaucen er ved at være færdig med at simre forvarmes ovnen til 180 grader.
- Bring en stor gryde med salt vand i kog. Kog lasagnepladerne kortvarig (Ca. 1 minut) i 3 partier. Fjern pladerne fra gryden med en hulske og hæld dem i et dørslag. Skyl dem med koldt vand og sprede dem ud på rene viskestykker.
- Fordel et tyndt laf Bechamelsauce på bunden af et stort ovnfast fad
- og drys med mozzarella ost.
- Dæk med et lag lasagneplader.
- Fortsæt i rækkefølgen: Bechamelsauce, kødsauce, ost og lasagneplader indtil du kun har en lille rest ost, bechamel- og kødsauce tilbage.
- Bland de to saucer sammen og spred det ud over det øverste lag lasagneplader og drys med den resterende ost.
- Placer fadet midt i ovnen og bag lasagnen i cirka 30 minutter. Lad den færdige lasagne trække i 10 minutter før servering.
Recipe Notes
Find min opskrift på Bechamelsauce her
Del denne opskrift