Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Pulled Pork

    Det her er den lækreste sandwich, jeg har smagt.

    der er coleslaw og Pulled Pork

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Amrikansk
    Forberedelses tid 30 minutter
    Tilberedningstid 11-12 timer
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    Kød
    • 2 kg Nakkefilet
    Pulled Pork Rub
    • 1 spsk Rørsukker
    • 2 tsk barbecuekrydderi el. lign.
    • 1 tsk chilipulver
    • 1 tsk cayennepeber
    • 1 spsk Paprika
    • 1 tsk spidskommen
    • 2 tsk Salt
    Region Amrikansk
    Forberedelses tid 30 minutter
    Tilberedningstid 11-12 timer
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    Kød
    • 2 kg Nakkefilet
    Pulled Pork Rub
    • 1 spsk Rørsukker
    • 2 tsk barbecuekrydderi el. lign.
    • 1 tsk chilipulver
    • 1 tsk cayennepeber
    • 1 spsk Paprika
    • 1 tsk spidskommen
    • 2 tsk Salt
    Instruktioner
    Dagen før - Rub 'n' wrap
    1. Dagen før “rubbes” nakkefileten med pulled pork-rubben.
    2. Herefter vikles den ind i vita-wrap og lægges på køl til dagen efter - Lav en ekstra portion rub til at drysse over kødet ved servering!
    Opskrift ved stegning I ovnen
    1. Ca. 11-12 timer før forventet spisetid blev de to stege lagt i ovnen ved 110 grader,
    Træk kødet
    1. Kødet trækkes herefter fra hinanden - se billederne
    2. Hæld evt. lidt æblejuice og lidt kold vingear sauce
    3. Drys til sidst det aftrukne kød med den ekstra rub
    Opskrift ved stegning på grillen
    1. Opsætning af grill til pulled pork: Vi brugte en 57 cm Weber, som kan opsættes på en af to måder for nemmest at holde grillen omkring de 110 grader (brug et ekstra digitalt stegetermometer til at holde øje med temperaturen i grillen)
    2. KUL: Start med 3-4 stykker kul (kul, ikke briketter) og fyld 3-4 nye kul på med Ca. 1 times mellemrum.
    3. BRIKETTER: Stil briketterne i to ringe rundt langs grillens kant, tænd op på et punkt og briketterne skulle gerne antænde hinanden stille og roligt i løbet af dagen
    Røg
    1. Kød tager bedst imod røg, når det er råt, derfor kan du med fordel give stegen et skud røg vha. diverse flis-typer - mest almindelige er egetræ og hickory - om træet skal i vand
    Tid og sluttemperatur
    1. Efter 10-12 timers venten er sener nedbrudt, fedt smeltet væk og kun det møresete kød er tilbage!
    2. Er der stadig et par timer til du skal spise, så tag kødet ud ved 90 grader og smid et stykke stanniol omkring.
    3. Er serveringen lige op over, lader du stegen blive 93 grader, før du tager den ud og pule over kødet
    Træk kødet
    1. Kødet trækkes herefter fra hinanden - se billederne
    2. Hæld evt. lidt æblejuice og lidt kold vingear sauce
    3. Drys til sidst det aftrukne kød med den ekstra rub
    Recipe Notes

    Det kan bruges til burger og sandwich osv.

    jeg kan anbefale jer at bruge disse links:

    Burgerboller / Hjemmelavet Coleslaw / American Barbecue Sauce / Kold Vingearsauce.

    Del denne opskrift