Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Hjemmelavet Coleslaw

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Amrikansk
    Forberedelses tid 30 minutter
    Ventetid 60 minutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    Salat
    • 1 lille hvidkålshoved kan med fordel erstattes af spidskål eller rødkål, alt efter årstid!
    • 6 gulerødder alternativt
    Marinade
    • 2 spsk sød sennep alternativt dijonsennep blandet med lidt honning eller sukker
    • 1 spsk æblecidereddike andre eddiker kan naturligvis bruges
    • 2 tsk Salt
    • 1 tsk stødt spiskommen
    • 1 tsk Peber friskkværnet
    Coleslaw dressing
    • 2 dl creme fraiche 18%
    • 2,5 dl mayonaise kan være hjemmelavet- alternativt Hellmann’s
    • Salt
    • Peber
    • 3 tsk Sukker
    Region Amrikansk
    Forberedelses tid 30 minutter
    Ventetid 60 minutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    Salat
    • 1 lille hvidkålshoved kan med fordel erstattes af spidskål eller rødkål, alt efter årstid!
    • 6 gulerødder alternativt
    Marinade
    • 2 spsk sød sennep alternativt dijonsennep blandet med lidt honning eller sukker
    • 1 spsk æblecidereddike andre eddiker kan naturligvis bruges
    • 2 tsk Salt
    • 1 tsk stødt spiskommen
    • 1 tsk Peber friskkværnet
    Coleslaw dressing
    • 2 dl creme fraiche 18%
    • 2,5 dl mayonaise kan være hjemmelavet- alternativt Hellmann’s
    • Salt
    • Peber
    • 3 tsk Sukker
    Instruktioner
    1. Snit hvidkålen fint
    2. Riv gulerødder på et rivejern
    3. Bland kål og gulerod sammen.
    4. Rør marinaden sammen
    5. Bland kål og gulerødder i marinaden – vi brugte en stor plastikpose
    6. Lad det trække i Ca. 60 min. I køleskabet
    7. Rør coleslaw-dressingen af ingredienserne – smagen skal naturligvis være let sødlig
    8. Hæld marinaden fra kålblandingen
    9. Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.
    Recipe Notes

    det passer blandt andet til Pulled Pork

    Del denne opskrift