Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    vaniljekranse

    Print Recipe
    julekager
    Antal personer
    antal
    Ingredienser
    • ½ Vaniljestang
    • 180 g Sukker
    • 75 g Mandler blendet til fint mel
    • 250 g Hvedemel
    • 200 g Smør saltet og stuetempereret
    Antal personer
    antal
    Ingredienser
    • ½ Vaniljestang
    • 180 g Sukker
    • 75 g Mandler blendet til fint mel
    • 250 g Hvedemel
    • 200 g Smør saltet og stuetempereret
    Instruktioner
    1. Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab kornene ud med en lille kniv. Mas vaniljekornene og lidt af sukkeret sammen med en paletkniv, så kornene skilles ad.
    2. Rør vanilje, sukker og det stuetempereret smør sammen. Rør ægget med i blandingen og tilsæt slutteligt mandelmel og hvedemel.
    3. Hæld dejen i en stofsprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt straks ud i vaniljekranse på bagepapir, diameter ca. 5 cm.
    4. Bag dine vaniljekranse ved 200° til de er let gyldne - ca. 10- 14 min.
    5. Afkøl de færdigbagte vaniljekranse på bagerist og opbevar dem i en tætsluttende dåse.
    Del denne opskrift