vaniljekranse
Antal personer |
antal
|
Ingredienser
- ½ Vaniljestang
- 180 g Sukker
- 75 g Mandler blendet til fint mel
- 250 g Hvedemel
- 200 g Smør saltet og stuetempereret
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab kornene ud med en lille kniv. Mas vaniljekornene og lidt af sukkeret sammen med en paletkniv, så kornene skilles ad.
- Rør vanilje, sukker og det stuetempereret smør sammen. Rør ægget med i blandingen og tilsæt slutteligt mandelmel og hvedemel.
- Hæld dejen i en stofsprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt straks ud i vaniljekranse på bagepapir, diameter ca. 5 cm.
- Bag dine vaniljekranse ved 200° til de er let gyldne - ca. 10- 14 min.
- Afkøl de færdigbagte vaniljekranse på bagerist og opbevar dem i en tætsluttende dåse.
Del denne opskrift