Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Pølsehorn

    Print Recipe
    Pølsehorn
    Forberedelses tid 30 min
    Ventetid 2 timer
    Antal personer
    stk
    Ingredienser
    • 2 dl neutral youhurt
    • 3 dl Vand
    • 50 gram Gær
    • 100 gram Smør
    • 2 Æg
    • 4 spsk Sukker
    • 900 gram Hvedemel
    • 16 pølser deles i 4
    Forberedelses tid 30 min
    Ventetid 2 timer
    Antal personer
    stk
    Ingredienser
    • 2 dl neutral youhurt
    • 3 dl Vand
    • 50 gram Gær
    • 100 gram Smør
    • 2 Æg
    • 4 spsk Sukker
    • 900 gram Hvedemel
    • 16 pølser deles i 4
    Instruktioner
    1. Bland vand, gær og yoghurt sammen i en skål.
    2. Tilsæt resten af ingredienserne til dejen og ælt dejen på en røremaskine i omkring 10 minutter – eller i hånden hvis du ikke har en røremaskine.
    3. Sæt dejen til hævning 1 times tid under et viskestykke.
    4. Tag dejen ud på bordet og del den i 8 lige store dele.
    5. Rul hver del ud til en rund cirkel og skær cirklen i 8 stykker.
    6. Læg en pølsestykkerne på hvert stykke dej. Du kan også tilføje lidt ketchup ved siden af pølsen.
    7. Rul dejen om pølsen fra den brede ende.
    8. Læg alle pølsehornene på en bageplade med bagepapir.
    9. Pensel pølsehornene med sammenpisket æg.
    10. Sæt dem til hævning under et viskestykke i 30 minutter.
    11. Sæt bagepladen i en 200 grader varm ovn og bag pølsehornene i cirka 10-12 minutter.
    Del denne opskrift