Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    jordbærmousse

    Print Recipe
    opskrift til lagkage
    lækker jordbærmousse til f-eks. lagkage
    Region lagkage
    Forberedelses tid 1 time
    Ventetid 8 timer
    Antal personer
    lag til 24 cm lagkage
    Ingredienser
    • 4 bl husblas
    • 250 g Jordbær frisk eller frosen
    • 2 tsk Vanillesukker
    • 2½ dl Piskefløde
    Region lagkage
    Forberedelses tid 1 time
    Ventetid 8 timer
    Antal personer
    lag til 24 cm lagkage
    Ingredienser
    • 4 bl husblas
    • 250 g Jordbær frisk eller frosen
    • 2 tsk Vanillesukker
    • 2½ dl Piskefløde
    Instruktioner
    1. Læg husblas i blød i koldt vand.
    2. Giv jordbær, flormelis og vaniljesukker et opkog og blend grøden ensartet med en stavblender.
    3. Vrid forsigtigt vandet ud af husblassen og tilsæt i jordbærpuréen. Stil til side, for at køle lidt af.
    4. Pisk fløden til let skum.
    5. Når jordbærpuréen er kølet ned til ca. 40 grader.
    6. Bland en smule flødeskum godt i puréen, og vend herefter resten forsigtigt i.
    7. nu kan det hældes i silikoneforme eller bruges, som lag i en lagkage.
    8. lad den hvile i køleskab, i Ca. 8 timer eller til dagen efter.
    Del denne opskrift