jordbærmousse
Region | lagkage |
Forberedelses tid | 1 time |
Ventetid | 8 timer |
Antal personer |
lag til 24 cm lagkage
|
Ingredienser
- 4 bl husblas
- 250 g Jordbær frisk eller frosen
- 2 tsk Vanillesukker
- 2½ dl Piskefløde
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Læg husblas i blød i koldt vand.
- Giv jordbær, flormelis og vaniljesukker et opkog og blend grøden ensartet med en stavblender.
- Vrid forsigtigt vandet ud af husblassen og tilsæt i jordbærpuréen. Stil til side, for at køle lidt af.
- Pisk fløden til let skum.
- Når jordbærpuréen er kølet ned til ca. 40 grader.
- Bland en smule flødeskum godt i puréen, og vend herefter resten forsigtigt i.
- nu kan det hældes i silikoneforme eller bruges, som lag i en lagkage.
- lad den hvile i køleskab, i Ca. 8 timer eller til dagen efter.
Del denne opskrift