Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Nutella-is

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Amrikansk
    Forberedelses tid ca. 20 minutter
    Tilberedningstid ca. 10 minutter
    Ventetid 3 timer
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 400 ml Sødmælk
    • 100 g Mørkchokolade grofthakket
    • 4 pasteuriseret æggeblomme
    • 100 g Sukker
    • 200 ml Fløde
    • 2 dl Nutella
    Region Amrikansk
    Forberedelses tid ca. 20 minutter
    Tilberedningstid ca. 10 minutter
    Ventetid 3 timer
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 400 ml Sødmælk
    • 100 g Mørkchokolade grofthakket
    • 4 pasteuriseret æggeblomme
    • 100 g Sukker
    • 200 ml Fløde
    • 2 dl Nutella
    Instruktioner
    1. Bring mælken i kog. Tilsæt chokoladen og rør godt rundt, til den er helt smeltet.
    2. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med sukkeret.
    3. Hæld den varme og næsten kogende chokolademælk over æggeblandingen i én omgang, og pisk på livet løs med et piskeris.
    4. Hæld iscremen tilbage i gryden og varm op, mens der røres konstant, indtil cremen er 83 grader varm.
    5. Køl derefter iscremen lidt ned, tilsæt fløde og Nutella og rør godt rundt.
    Lav det dagen før
    1. Efter 1 time tages cremen ud af fryseren. Pisk cremen igennem med en el pisker. Gentag proceduren 3 gange over 3 timer.
    tip til is maskine
    1. Køl cremen helt ned ved at sætte gryden i et is bad i køkkenvasken, og kør den derefter på is maskinen.
    Del denne opskrift