Mad Pandekager
Hej alle sammen
Prøv de lækre mad pandekager.
Region | Danmark |
Forberedelses tid | 40 minutter |
Tilberedningstid | 55 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
Fyld
- 500 gram Hakket oksekød Ca. 16% fedt
- 150 gram Majs kerner. konserves
- 1 dl Hakkede tomater konserves
Pynt
- 200 gram revet ost Mozzarella 45+
Ingredienser
Fyld
Pynt
|
|
Instruktioner
Pandekagedej
- Rør mel og mælk sammen, til der ikke er flere klumper i dejen.
- Pisk æg, salt og peber i.
- opvarm fedtstoffet på panden med smør/flydendesmør
- nu laver du pandekagerne, til der ikke er mere dej.
Fyld
- brun kødet i en gryde.
- put hakkedetomater, mejs eller hvad du fortrækker i gryden.
- og lad det simrer, til der ikke er mere væske tilbage. Ca. 10-15 min.
- Tænd ovnen på 170 grader varmluft.
- læg kødfyld i pandekagerne, til der ikke er mere kød tilbage.
- du folder pandekagerne, og ligger dem i et fad.
Pynt
- Til sidst putter du, det revet ost ovenpå
- pandekagerne skal i ovnen, det skal have Ca 10 min. på 170 grader varmluft ovn. Til osten er gyldenbrun.
Recipe Notes
God appetit.
Del denne opskrift