Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Lasagne

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Italiensk
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 500 g Hakket oksekød
    • 1 lille Løg
    • 1 fed Hvidløg
    • 1 Gulerod
    • 150 g Majs
    • 1 ds Hakkede tomater
    • 1 ds Tomatpure
    • 1 Oksebolion
    • ½ spsk Timian
    • 1 spsk Oregano
    • 1 spsk Basilikum
    • 1 tsk Salt
    • 1 tsk Peber
    • 1 halv pakke lasagne plader
    • 2 spsk flydendesmør
    • 500 g Mozzarella
    Region Italiensk
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 500 g Hakket oksekød
    • 1 lille Løg
    • 1 fed Hvidløg
    • 1 Gulerod
    • 150 g Majs
    • 1 ds Hakkede tomater
    • 1 ds Tomatpure
    • 1 Oksebolion
    • ½ spsk Timian
    • 1 spsk Oregano
    • 1 spsk Basilikum
    • 1 tsk Salt
    • 1 tsk Peber
    • 1 halv pakke lasagne plader
    • 2 spsk flydendesmør
    • 500 g Mozzarella
    Instruktioner
    1. Steg bacon i en gryde, til det er gyldenbrun.
    2. tilsæt smør lad det smelte.
    3. dernæst tilsætter du løg, gulerod og hvidløg og steg under jævnlig omrøring i omkring 5 minutter.
    4. tilsæt Hakket oksekød og brun det
    5. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og bouillon og smag til med krydderierne, salt og peber.
    6. lad det simre i 30 min eller 2 timer.
    7. Når kødsaucen er ved at være færdig med at simre forvarmes ovnen til 180 grader.
    8. Bring en stor gryde med salt vand i kog. Kog lasagnepladerne kortvarig (Ca. 1 minut) i 3 partier. Fjern pladerne fra gryden med en hulske og hæld dem i et dørslag. Skyl dem med koldt vand og sprede dem ud på rene viskestykker.
    9. Fordel et tyndt laf Bechamelsauce på bunden af et stort ovnfast fad
    10. og drys med mozzarella ost.
    11. Dæk med et lag lasagneplader.
    12. Fortsæt i rækkefølgen: Bechamelsauce, kødsauce, ost og lasagneplader indtil du kun har en lille rest ost, bechamel- og kødsauce tilbage.
    13. Bland de to saucer sammen og spred det ud over det øverste lag lasagneplader og drys med den resterende ost.
    14. Placer fadet midt i ovnen og bag lasagnen i cirka 30 minutter. Lad den færdige lasagne trække i 10 minutter før servering.
    Recipe Notes

    Find min opskrift på Bechamelsauce her

    Del denne opskrift