Kødsovs
Region | Danmark |
Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 10-30 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 500 g Hakket oksekød ca. 10% fedt
- 150 g Bacon i tern
- 150 g cocktailpølser
- 2 Løg
- 3 fed Hvidløg
- 1 lille Peberfrugt
- 100 g Majs
- 2 ds Hakkede tomater konserves
- 2 ds Tomatpure konserves
- 2 tsk Oregano
- 2 tsk Basilikum
- 2 tsk Paprika
- Salt
- Peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hak løg i fine stykker
- Hak peberfrugt i fine stykker.
- skær cocktailpølser midt over på langs.
- Hak løg i fine stykker.
- Svits bacon til det næsten er gennem stegt.
- Tilsæt de hakkede løg, når de er gyldne. tag kødet i gryden, brun det hele.
- Tilsæt resten og smag til, med salt og peber.
- Lad det simre i 10 min. til en halv time.
Del denne opskrift