Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Kødsovs

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Danmark
    Forberedelses tid 10 minutter
    Tilberedningstid 10-30 minutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 500 g Hakket oksekød ca. 10% fedt
    • 150 g Bacon i tern
    • 150 g cocktailpølser
    • 2 Løg
    • 3 fed Hvidløg
    • 1 lille Peberfrugt
    • 100 g Majs
    • 2 ds Hakkede tomater konserves
    • 2 ds Tomatpure konserves
    • 2 tsk Oregano
    • 2 tsk Basilikum
    • 2 tsk Paprika
    • Salt
    • Peber
    Region Danmark
    Forberedelses tid 10 minutter
    Tilberedningstid 10-30 minutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 500 g Hakket oksekød ca. 10% fedt
    • 150 g Bacon i tern
    • 150 g cocktailpølser
    • 2 Løg
    • 3 fed Hvidløg
    • 1 lille Peberfrugt
    • 100 g Majs
    • 2 ds Hakkede tomater konserves
    • 2 ds Tomatpure konserves
    • 2 tsk Oregano
    • 2 tsk Basilikum
    • 2 tsk Paprika
    • Salt
    • Peber
    Instruktioner
    1. Hak løg i fine stykker
    2. Hak peberfrugt i fine stykker.
    3. skær cocktailpølser midt over på langs.
    4. Hak løg i fine stykker.
    5. Svits bacon til det næsten er gennem stegt.
    6. Tilsæt de hakkede løg, når de er gyldne. tag kødet i gryden, brun det hele.
    7. Tilsæt resten og smag til, med salt og peber.
    8. Lad det simre i 10 min. til en halv time.
    Del denne opskrift