Hjemmelavet Coleslaw
Region | Amrikansk |
Forberedelses tid | 30 minutter |
Ventetid | 60 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
Salat
- 1 lille hvidkålshoved kan med fordel erstattes af spidskål eller rødkål, alt efter årstid!
- 6 gulerødder alternativt
Marinade
- 2 spsk sød sennep alternativt dijonsennep blandet med lidt honning eller sukker
- 1 spsk æblecidereddike andre eddiker kan naturligvis bruges
- 2 tsk Salt
- 1 tsk stødt spiskommen
- 1 tsk Peber friskkværnet
Coleslaw dressing
- 2 dl creme fraiche 18%
- 2,5 dl mayonaise kan være hjemmelavet- alternativt Hellmann’s
- Salt
- Peber
- 3 tsk Sukker
Ingredienser
Salat
Marinade
Coleslaw dressing
|
|
Instruktioner
- Snit hvidkålen fint
- Riv gulerødder på et rivejern
- Bland kål og gulerod sammen.
- Rør marinaden sammen
- Bland kål og gulerødder i marinaden – vi brugte en stor plastikpose
- Lad det trække i Ca. 60 min. I køleskabet
- Rør coleslaw-dressingen af ingredienserne – smagen skal naturligvis være let sødlig
- Hæld marinaden fra kålblandingen
- Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.
Recipe Notes
det passer blandt andet til Pulled Pork
Del denne opskrift