Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    havergryns kugler

    Print Recipe
    julekager
    Forberedelses tid 30 min
    Antal personer
    Ca. antal
    Ingredienser
    • ½ Vanilestang
    • 100 g Flormelis
    • 175 g Havregryn
    • 1 spsk kakao
    • 225 g stuetempereret smør
    • 75 g kokosmel til at trille kuglerne i
    Forberedelses tid 30 min
    Antal personer
    Ca. antal
    Ingredienser
    • ½ Vanilestang
    • 100 g Flormelis
    • 175 g Havregryn
    • 1 spsk kakao
    • 225 g stuetempereret smør
    • 75 g kokosmel til at trille kuglerne i
    Instruktioner
    1. Flæk vaniljestangen på langs og skrab vaniljekornene ud med en lille kniv.
    2. Mas kornene sammen med en anelse af flormelissen på bordet med kniven, så kornene skilles ad.
    3. Bland det hjemmelavede vaniljesukker med havregryn, kakao og det stuetemperede smør og ælt det godt sammen til en ensartet masse.
    4. Tril massen til Ca. 30 ensartede små kugler og rul dem efterhånden i kokosmel.
    5. Opbevar havregryns kuglerne i tætsluttende beholder i køleskabet i op til en uge.
    Del denne opskrift