Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    glaseret hamburgerryg

    Print Recipe
    glaseret hamburgerryg
    Region Danmark
    Antal personer
    Ingredienser
    • 1 kilo røget hamburgerryg
    • 2 tsk sennep
    • 2 tsk brun farin
    • 2 tsk Rasp
    Region Danmark
    Antal personer
    Ingredienser
    • 1 kilo røget hamburgerryg
    • 2 tsk sennep
    • 2 tsk brun farin
    • 2 tsk Rasp
    Instruktioner
    1. Fjern nettet fra hamburgerryggen og læg den i gryde med vand. Vandet skal netop dække kødet.
    2. Du kan også tilsætte et grofthakket løg, 2-3 laurbærblade og en grofthakket gulerod, men det er ikke nødvendigt.
    3. Kog så hamburgerryggen ved svag varme under låg i 40 minutter.
    4. Tag gryden af og lad din hamburgerryg trække i vandet i 10 minutter.
    5. Beklæd en bradepande eller et ildfast fad med lidt bagepapir, og læg hamburgerryggen derned.
    6. Rør sennep og brun farin sammen, og smør det ud på hamburgerryggen. Drys derefter lidt rasp på.
    7. Stil fadet ind i en 230 grader varm ovn (varmluft), og lad nu hamburgerryggen glasere i 15 minutter.
    8. Tag den ud og lad hamburgerryggen hvile utildækket i 10 minutter inden udskæring.
    Del denne opskrift