glaseret hamburgerryg
Region | Danmark |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 kilo røget hamburgerryg
- 2 tsk sennep
- 2 tsk brun farin
- 2 tsk Rasp
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Fjern nettet fra hamburgerryggen og læg den i gryde med vand. Vandet skal netop dække kødet.
- Du kan også tilsætte et grofthakket løg, 2-3 laurbærblade og en grofthakket gulerod, men det er ikke nødvendigt.
- Kog så hamburgerryggen ved svag varme under låg i 40 minutter.
- Tag gryden af og lad din hamburgerryg trække i vandet i 10 minutter.
- Beklæd en bradepande eller et ildfast fad med lidt bagepapir, og læg hamburgerryggen derned.
- Rør sennep og brun farin sammen, og smør det ud på hamburgerryggen. Drys derefter lidt rasp på.
- Stil fadet ind i en 230 grader varm ovn (varmluft), og lad nu hamburgerryggen glasere i 15 minutter.
- Tag den ud og lad hamburgerryggen hvile utildækket i 10 minutter inden udskæring.
Del denne opskrift