Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Forlorenhare

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Danmark
    Tilberedningstid 30 minutter
    Ventetid 1-2 timer
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 1 kg svine/kalvefars
    • 1 Løg
    • 2 Æg
    • 1 dl Mælk
    • 2 spsk Rasp
    • 2 spsk havergryn
    • 1 spsk mel
    • 1 tsk Koriander
    • 1 tsk Salt
    • 1 tsk Peber
    • 2 pk Bacon skiver
    Brunsovs
    • 50 g Smør
    • 3 spsk mel
    • dl Mælk
    • Salt
    • Peber
    Region Danmark
    Tilberedningstid 30 minutter
    Ventetid 1-2 timer
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 1 kg svine/kalvefars
    • 1 Løg
    • 2 Æg
    • 1 dl Mælk
    • 2 spsk Rasp
    • 2 spsk havergryn
    • 1 spsk mel
    • 1 tsk Koriander
    • 1 tsk Salt
    • 1 tsk Peber
    • 2 pk Bacon skiver
    Brunsovs
    • 50 g Smør
    • 3 spsk mel
    • dl Mælk
    • Salt
    • Peber
    Instruktioner
    1. Rør alle ingredienserne til farsen sammen.
    2. Stil gerne på køl i en time.
    3. Form farsen og kom den i et ildfast fad, put baconskiver på.
    4. sæt den 1 time i ovnen, ved 200 grader.
    Sovs
    1. Smelt smøret.
    2. Hæld mel i. Pisk til det bliver, en pasta ligne konsistens.
    3. hæld mælk, lidt ad gangen. til sovsen har den ønskede tykkelse. til det koger.
    4. smag til med salt og peber.
    Del denne opskrift