Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Farsbrød

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Danmark
    Forberedelses tid 30 minutter
    Tilberedningstid 50 minutter
    Ventetid 5-10 minutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 1000 g Hakket oksekød
    • 5 Æg
    • 5 spsk Rasp
    • 3 fed Hvidløj
    • 3 Løg
    • 1 Peberfrugt
    • 3 bdt Frisk basilikum eller tørret efter smag
    • 2½ spsk Oregano tørret
    • 2½ spsk Timian tørret
    • 2½ tsk Salt
    • 2½ tsk Peber
    • lidt fedtstof til at smøre fadet med
    Pynt
    • 2 pakker Bacon
    Region Danmark
    Forberedelses tid 30 minutter
    Tilberedningstid 50 minutter
    Ventetid 5-10 minutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 1000 g Hakket oksekød
    • 5 Æg
    • 5 spsk Rasp
    • 3 fed Hvidløj
    • 3 Løg
    • 1 Peberfrugt
    • 3 bdt Frisk basilikum eller tørret efter smag
    • 2½ spsk Oregano tørret
    • 2½ spsk Timian tørret
    • 2½ tsk Salt
    • 2½ tsk Peber
    • lidt fedtstof til at smøre fadet med
    Pynt
    • 2 pakker Bacon
    Instruktioner
    1. Hak løg, basilikum og peberfrugt. Pres eller hak hvidløg fint.
    2. Bland oksekød, æg, rasp, salt og peber sammen i en skål.
    3. Bland løg, hvidløg, peberfrugt og basilikum samt oregano og timian i.
    4. Form farsbrødet og læg det op i et smurt ildfast fad eller bradepande.
    5. læg bacon skiver ovenpå farsen.
    6. Bag i ovnen ved 200 grader i Ca. 50 minutter.
    7. Lad farsbrødet trække 5-10 minutter inden det serveres.
    Del denne opskrift