Farsbrød
Region | Danmark |
Forberedelses tid | 30 minutter |
Tilberedningstid | 50 minutter |
Ventetid | 5-10 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 1000 g Hakket oksekød
- 5 Æg
- 5 spsk Rasp
- 3 fed Hvidløj
- 3 Løg
- 1 Peberfrugt
- 3 bdt Frisk basilikum eller tørret efter smag
- 2½ spsk Oregano tørret
- 2½ spsk Timian tørret
- 2½ tsk Salt
- 2½ tsk Peber
- lidt fedtstof til at smøre fadet med
Pynt
- 2 pakker Bacon
Ingredienser
Pynt
|
|
Instruktioner
- Hak løg, basilikum og peberfrugt. Pres eller hak hvidløg fint.
- Bland oksekød, æg, rasp, salt og peber sammen i en skål.
- Bland løg, hvidløg, peberfrugt og basilikum samt oregano og timian i.
- Form farsbrødet og læg det op i et smurt ildfast fad eller bradepande.
- læg bacon skiver ovenpå farsen.
- Bag i ovnen ved 200 grader i Ca. 50 minutter.
- Lad farsbrødet trække 5-10 minutter inden det serveres.
Del denne opskrift