Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Daimislagkage

    Print Recipe
    dessert
    Region Danmark
    Forberedelses tid 20 minutter
    Tilberedningstid 2,45 timer
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    Bund
    • 3 æggehvide pasteuriseret
    • 150 g Sukker
    • 150 g Mandler smuttede
    is
    • 120 g Daimbar
    • 3 æggeblomme pasteuriseret
    • 3 dl Piskefløde
    Region Danmark
    Forberedelses tid 20 minutter
    Tilberedningstid 2,45 timer
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    Bund
    • 3 æggehvide pasteuriseret
    • 150 g Sukker
    • 150 g Mandler smuttede
    is
    • 120 g Daimbar
    • 3 æggeblomme pasteuriseret
    • 3 dl Piskefløde
    Instruktioner
    Bund
    1. læg mandlerne i kogende vand
    2. Pisk æggehvide og sukker til en stiv masse.
    3. Mandlerne blendes/hakkes og vendes forsigtig i.
    4. Hæld dejen i en velsmurt springform.
    5. Bases nederst i en forvarmet ovn ved 165 grader C. alm. ovn i ca 45.
    is
    1. Pisk æggeblommer og sukkes til en stiv masse.
    2. Fløden piskes stiv og vendes forsigtigt i æggemassen.
    3. sammen med den grofthakkede daim. Tag lidt daim fra til pynt.
    4. Vend den afkølede kagebund ud af formen.
    5. Rengør formen beklæd den med bagepapir.
    6. og læg bunden tilbage i formen.
    7. Hæld iscremen over bunden.
    8. stil formen 2 timer i fryseren.
    9. Pynt kagen med den hakkede daim og evt. lidt flødeskum.
    tip
    1. bedst at lave det dagen før.
    Del denne opskrift