CREMET PASTA MED KYLLING
Region | Italiensk |
Forberedelses tid | 30 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 250 g Pasta
Tomatsauce:
- 1 fed Hvidløg
- 1 lille Løg
- 1 ds Hakkede tomater
- 1 dl Vand
- 1 håndfuld Frisk basilikum
Flødesauce
- 2 kyllingebryster
- olivenolie til stegning
- 1 fed Hvidløg
- 2 dl soltørrede tomater
- 1 dl hønsebuillon
- 50 g revet mozzerella
- salt og peber
- 1 dl madfløde el. piskefløde
Ingredienser
Tomatsauce:
Flødesauce
|
|
Instruktioner
- Pil og skær løget ud i mellemstore stykker. Pres 1 fed hvidløg. Svits løg og hvidløg i olivenolie i en sautépande. Tilsæt hakkede tomater, vand og frisk basilikum og lad det småsimre i et par minutter. Hæld tomatsaucen over i en skål og blend med en stavblender.
- Skær kyllingen ud i små stykker. Pres hvidløget. Skyl champignons og squash og skær dem i små stykker.
- Svits hvidløget i olivenolie og steg kyllingen. til den er gylden brun. Skru ned for varmen og tilsæt tomatsaucen, soltørrede tomater og hønsebuillon. Lad det småsimre til grøntsagerne er møre.
- Kom ost i saucen og rør rundt til det smelter. Tilsæt madfløde og smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisning på pakken. Vend pastaen i saucen inden servering.
Del denne opskrift