Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Citronmåne

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Danmark
    Forberedelses tid 10-20 minutter
    Tilberedningstid 20-25 minutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 150 g Smør blødt
    • 70 g marcipan revet
    • 150 g Rørsukker
    • ½ marven af vaniljestang
    • 1 tsk Bagepulver
    • 4 Æg
    • 140 g Hvedemel
    • 1½ Citron revet skal
    Glasur
    • 100 g evt. flødeost
    • 200 g Flormelis
    • ½ citroner revet skal
    • 1 citroner saft
    Region Danmark
    Forberedelses tid 10-20 minutter
    Tilberedningstid 20-25 minutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 150 g Smør blødt
    • 70 g marcipan revet
    • 150 g Rørsukker
    • ½ marven af vaniljestang
    • 1 tsk Bagepulver
    • 4 Æg
    • 140 g Hvedemel
    • 1½ Citron revet skal
    Glasur
    • 100 g evt. flødeost
    • 200 g Flormelis
    • ½ citroner revet skal
    • 1 citroner saft
    Instruktioner
    1. Pisk smør, sukker, marcipan, citronskal og vanilje hvidt.
    2. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt imellem.
    3. Bland melet med bagepulver og rør det forsigtigt i æggemassen.
    4. Fordel dejen i en smurt springform (22 el. 24 cm),
    5. bag den midt ovnen ved 190 grader i 20-25 minutter.
    Glasur
    1. Lad kagen afkøle (den behøver ikke være gennemkold).
    2. Pisk glasuren sammen; kom citronsaft i til du har en lidt tyk glasur.
    3. som fordeles over kagen.
    Del denne opskrift