Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Citronfromage

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Danmark
    Forberedelses tid 30 minutter
    Ventetid 3 timer
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 6 blade husblas
    • 6 æggeblomme pasteuriseret
    • 6 æggehvide pasteuriseret
    • 100 g Sukker
    • 2 citroner saft
    • 1 Citron revet skal
    Region Danmark
    Forberedelses tid 30 minutter
    Ventetid 3 timer
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 6 blade husblas
    • 6 æggeblomme pasteuriseret
    • 6 æggehvide pasteuriseret
    • 100 g Sukker
    • 2 citroner saft
    • 1 Citron revet skal
    Instruktioner
    1. sæt husblas i blød i noget koldt vand i Ca.10 min.
    2. Skallen af citronen rives fint.
    3. Del citronen og pres saften ud.
    4. Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret og citronskallen.
    5. I en anden skål piskes æggehviderne stive med et rent piskeris.
    6. Hæld vandet fra husblassen
    7. Hæld 2-3 dl vand i en lille gryde. Bring vandet i kog
    8. Sæt skålen med husblas ned i gryden.
    9. når husblassen er smeltet, tages det af gryden.
    10. citronsaften røres i.
    11. Nu hældes husblas blandingen, ned i en tynd stråle. I æggeblommemassen, mens du hele tiden rører rundt.
    12. Når æggeblommemassen begynder at stivne.
    13. Skal de stift piskende æggehvider vendes forsigtigt i æggeblommemassen med en dejskraber.
    14. Stil fromagen i køleskabet, i minimum 3 timer.
    Pynt
    1. Fromagen kan evt. pynte med: en skefuld flødeskum, en skive frugt, høvlet chokolade eller revet citronskal.
    Del denne opskrift