Citronfromage
Instruktioner
- sæt husblas i blød i noget koldt vand i Ca.10 min.
- Skallen af citronen rives fint.
- Del citronen og pres saften ud.
- Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret og citronskallen.
- I en anden skål piskes æggehviderne stive med et rent piskeris.
- Hæld vandet fra husblassen
- Hæld 2-3 dl vand i en lille gryde. Bring vandet i kog
- Sæt skålen med husblas ned i gryden.
- når husblassen er smeltet, tages det af gryden.
- citronsaften røres i.
- Nu hældes husblas blandingen, ned i en tynd stråle. I æggeblommemassen, mens du hele tiden rører rundt.
- Når æggeblommemassen begynder at stivne.
- Skal de stift piskende æggehvider vendes forsigtigt i æggeblommemassen med en dejskraber.
- Stil fromagen i køleskabet, i minimum 3 timer.
Pynt
- Fromagen kan evt. pynte med: en skefuld flødeskum, en skive frugt, høvlet chokolade eller revet citronskal.
Del denne opskrift