Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Bananmousse

    Print Recipe
    opskrift til lagkage
    Region lagkage
    Antal personer
    lagkage 26-28 cm
    Ingredienser
    • 4 æggeblomme pasteuriseret
    • 100 g Sukker
    • 4 bananer mellemstore
    • 1 Citron saften
    • 4 bl husblas
    • 2 æggehvide pasteuriseret
    Region lagkage
    Antal personer
    lagkage 26-28 cm
    Ingredienser
    • 4 æggeblomme pasteuriseret
    • 100 g Sukker
    • 4 bananer mellemstore
    • 1 Citron saften
    • 4 bl husblas
    • 2 æggehvide pasteuriseret
    Instruktioner
    1. Udeblød husblassen i koldt vand i ca. 10 min.
    2. Pisk æggeblommer og sukker hvidt og luftigt.
    3. Skæl bananerne og mos dem (eller blend) med citronsaft. Rør bananmosen i æggeblandingen.
    4. Kram vandet af husblassen og smelt over vandbad, afkøles let.
    5. Bland 1 spsk af af bananblandingen med husblassen, hvorefter det piskes i bananblandingen.
    6. Pisk æggehviderne stive og vend det i bananblandingen.
    7. Stilles på køl minimum nogle timer til den er stivnet - men gerne til dagen efter.
    8. Jeg kommer moussen i en frysepose. Når den skal bruges, klippes et hul i posens ene hjørne, så er moussen nem at trykke ud og fordele på kage laget.
    Del denne opskrift