Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Almindelig Kødrand

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Danmark
    Forberedelses tid 20 minutter
    Tilberedningstid 25 minutter
    Ventetid 1 time
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 250 g Hakket svinekød
    • 250 g hakket kalvekød/oksekød
    • 3 dl Søsmælk
    • 100 g Hvedemel
    • 1 Æg
    • 1 Løg
    • 1 tsk Salt
    • 0,25 Peber
    Region Danmark
    Forberedelses tid 20 minutter
    Tilberedningstid 25 minutter
    Ventetid 1 time
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 250 g Hakket svinekød
    • 250 g hakket kalvekød/oksekød
    • 3 dl Søsmælk
    • 100 g Hvedemel
    • 1 Æg
    • 1 Løg
    • 1 tsk Salt
    • 0,25 Peber
    Instruktioner
    1. Revet løg, mel eller rasp, blandes godt med det hakkede kød.
    2. Æg eller upiskede æggehvider æltes i.
    3. Krydderier og mælk eller bouillon røres sammen og tilsættes lidt efter lidt.
    4. Farsen bliver bedre jo mere den bliver rørt og har godt af at hvile ca. 1 time i køleskabet, før den igen røres og anvendes.
    5. som denne, kan være lidt mere lind end en fars, der skal steges.
    6. En randform lunes og pensles med smeltet smør.
    7. Farsen fyldes i. Randformen dunkes let mod bordet, så farsen falder sammen.
    8. Randformen stilles i vand på en stegepande og dækkes med et låg, der er lidt større end randformen, men mindre end panden. Koges i ca. 25 minutter, og vendes ud på et varmt fad
    9. serveres fyldt med kogte grønsager.
    Del denne opskrift