Æbleskiver
Instruktioner
- Skil æggehvider og blommer i hver sin skål.
- Pisk sukker og æggehvide luftig og stive.
- Bland æggeblommer, mel,salt, natron og vanillesukker sammen.
- pisk med elpisker, og hæld gradvist kærnemælken i indtil dejen er ensartet.
- Hæld nu det smeltede smør i dejen.
- Vend til sidst de stivpiskede æggehvider i dejen
- Brug lidt smør i hullernei æbleskivepanden
- Fyld hullerne i æbleskivepanden 3/4 op med dej og bag æbleskiverne ved middel varme.
- Når kanterne begynder at blive faste, og du kan vende dem uden at de går i stykker, så vend dem rundt på siden(med en træpind eller ligende) og den flydende dej flyde ud i panden,
- Fyld nu hullet op med dej og vend dem hele vejen rundt så de bliver lukkeret.
- Når hele æbleskiven har fast overflade, så vend dem jævnligt så de bliver gyldne og sprøde over det hele.
Del denne opskrift