Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Æbleskiver

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Danmark
    Forberedelses tid 1 time
    Tilberedningstid 5 minutter
    Antal personer
    stykker
    Ingredienser
    • 250 g Hvedemel
    • 4 dl Kærnemælk
    • 3 Æg
    • ½ tsk Natron
    • 1 spsk Vanillesukker
    • 1 spsk Sukker
    • 100 g Smør smeltet
    • 1/4 tsk Salt
    Region Danmark
    Forberedelses tid 1 time
    Tilberedningstid 5 minutter
    Antal personer
    stykker
    Ingredienser
    • 250 g Hvedemel
    • 4 dl Kærnemælk
    • 3 Æg
    • ½ tsk Natron
    • 1 spsk Vanillesukker
    • 1 spsk Sukker
    • 100 g Smør smeltet
    • 1/4 tsk Salt
    Instruktioner
    1. Skil æggehvider og blommer i hver sin skål.
    2. Pisk sukker og æggehvide luftig og stive.
    3. Bland æggeblommer, mel,salt, natron og vanillesukker sammen.
    4. pisk med elpisker, og hæld gradvist kærnemælken i indtil dejen er ensartet.
    5. Hæld nu det smeltede smør i dejen.
    6. Vend til sidst de stivpiskede æggehvider i dejen
    7. Brug lidt smør i hullernei æbleskivepanden
    8. Fyld hullerne i æbleskivepanden 3/4 op med dej og bag æbleskiverne ved middel varme.
    9. Når kanterne begynder at blive faste, og du kan vende dem uden at de går i stykker, så vend dem rundt på siden(med en træpind eller ligende) og den flydende dej flyde ud i panden,
    10. Fyld nu hullet op med dej og vend dem hele vejen rundt så de bliver lukkeret.
    11. Når hele æbleskiven har fast overflade, så vend dem jævnligt så de bliver gyldne og sprøde over det hele.
    Del denne opskrift