Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    CREMET PASTA MED KYLLING

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Italiensk
    Forberedelses tid 30 minutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 250 g Pasta
    Tomatsauce:
    • 1 fed Hvidløg
    • 1 lille Løg
    • 1 ds Hakkede tomater
    • 1 dl Vand
    • 1 håndfuld Frisk basilikum
    Flødesauce
    • 2 kyllingebryster
    • olivenolie til stegning
    • 1 fed Hvidløg
    • 2 dl soltørrede tomater
    • 1 dl hønsebuillon
    • 50 g revet mozzerella
    • salt og peber
    • 1 dl madfløde el. piskefløde
    Region Italiensk
    Forberedelses tid 30 minutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 250 g Pasta
    Tomatsauce:
    • 1 fed Hvidløg
    • 1 lille Løg
    • 1 ds Hakkede tomater
    • 1 dl Vand
    • 1 håndfuld Frisk basilikum
    Flødesauce
    • 2 kyllingebryster
    • olivenolie til stegning
    • 1 fed Hvidløg
    • 2 dl soltørrede tomater
    • 1 dl hønsebuillon
    • 50 g revet mozzerella
    • salt og peber
    • 1 dl madfløde el. piskefløde
    Instruktioner
    1. Pil og skær løget ud i mellemstore stykker. Pres 1 fed hvidløg. Svits løg og hvidløg i olivenolie i en sautépande. Tilsæt hakkede tomater, vand og frisk basilikum og lad det småsimre i et par minutter. Hæld tomatsaucen over i en skål og blend med en stavblender.
    2. Skær kyllingen ud i små stykker. Pres hvidløget. Skyl champignons og squash og skær dem i små stykker.
    3. Svits hvidløget i olivenolie og steg kyllingen. til den er gylden brun. Skru ned for varmen og tilsæt tomatsaucen, soltørrede tomater og hønsebuillon. Lad det småsimre til grøntsagerne er møre.
    4. Kom ost i saucen og rør rundt til det smelter. Tilsæt madfløde og smag til med salt og peber.
    5. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Vend pastaen i saucen inden servering.
    Del denne opskrift