Kødrand på Grillen/Gryden
Region | Danmark |
Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Ventetid | 1 time |
Antal personer |
personer
|
|
|
Instruktioner
- bacon og kommes i løghakkeren.
- Når den har konsistens som fin skinkesalat kommes den sammen med kødet.
- Hvidløg og løg kommes i løghakkeren. Løget hakkes fint.
- Der tilsættes mælk, og det hele køres sammen. På den måde kan børn og sarte voksne ikke se løget.
- Det hældes over farsen.
- Der kommes et æg i.
- Der krydres med alle krydderierne.
- rør farsen sammen (jeg brugte en el-pisker), tilsættes lidt mel.
- Farsen bliver bedre jo mere den bliver rørt og har godt af at hvile ca. 1 time i køleskabet, før den igen røres og anvendes.
I en stor stegepande/gryde
- kom Kødet i den smurte springform/kødrand og drys med rasp.
- Randformen stilles i et vand på stegepande og dækkes med et låg, der er lidt større end randformen, men mindre end panden.
- Eller stil det i en stor gryde, i et vandbad med låg.
- Koges i ca. 25 minutter, og vendes ud på et varmt fad
- Serveres fyldt med kogte grønsager.
Du kan også, tage det på Grillen.
- springformen pensles med smør.
- stil et vandbad i midten af springformen
- kom Kødet i den smurte springform og drys med rasp.
- springform skal kunne tåle, at komme på grillen.
- det kommes på grillen i 25 minutter, ved 200 grader. Indirekte.
- Efter 25 minutter på grillen, tages kødranden af, og lægges på bagepapir.
- Den pensles med en god BBQ sauce.
BBQ. All Star-holdet hurtige Candy sauce
- Vi bruger bare Allstar-holdes hurtige candyfloss.Laves af (Heinzketchup, brun farin, Nescafe pulver samt tabasco røres sammen. Den kan smages til som man ønsker det.
- Kødranden kommer tilbage på grillen i 10 minutter, så BBQ-saucen bliver gylden og lækker.
tip
- kan serveres med perleløg og kogte ærter
Del denne opskrift