Daimislagkage
Region | Danmark |
Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 2,45 timer |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
is
- 120 g Daimbar
- 3 æggeblomme pasteuriseret
- 3 dl Piskefløde
Ingredienser
is
|
|
Instruktioner
Bund
- læg mandlerne i kogende vand
- Pisk æggehvide og sukker til en stiv masse.
- Mandlerne blendes/hakkes og vendes forsigtig i.
- Hæld dejen i en velsmurt springform.
- Bases nederst i en forvarmet ovn ved 165 grader C. alm. ovn i ca 45.
is
- Pisk æggeblommer og sukkes til en stiv masse.
- Fløden piskes stiv og vendes forsigtigt i æggemassen.
- sammen med den grofthakkede daim. Tag lidt daim fra til pynt.
- Vend den afkølede kagebund ud af formen.
- Rengør formen beklæd den med bagepapir.
- og læg bunden tilbage i formen.
- Hæld iscremen over bunden.
- stil formen 2 timer i fryseren.
- Pynt kagen med den hakkede daim og evt. lidt flødeskum.
tip
- bedst at lave det dagen før.
Del denne opskrift