Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    jødekager

    Print Recipe
    julekager
    Forberedelses tid 30 min
    Tilberedningstid 5 min
    Ventetid 2 timer
    Antal personer
    potion
    Ingredienser
    • 250 gram Hvedemel
    • ½ tsk Hjorttaksalt
    • 150 gram Smør
    • 100 gram Sukker
    • 1 Æg
    pynt
    • 1 pensling Æg
    • ½ blanding Kanel
    • ½ blanding Sukker
    Forberedelses tid 30 min
    Tilberedningstid 5 min
    Ventetid 2 timer
    Antal personer
    potion
    Ingredienser
    • 250 gram Hvedemel
    • ½ tsk Hjorttaksalt
    • 150 gram Smør
    • 100 gram Sukker
    • 1 Æg
    pynt
    • 1 pensling Æg
    • ½ blanding Kanel
    • ½ blanding Sukker
    Instruktioner
    1. Mel og hjortetaksalt blandes.
    2. Fedtstoffet smuldres heri. Sukker blandes i. Dejen æltes sammen med ægget.
    3. Hviler koldt i 2 timer.
    4. Uderulles tyndt 1-2 mm, udstikkes ca. 6 cm. i diameter, pensles med sammenpisket æg, drysses med kanelsukker og hakkede mandler på midten.
    5. Bagetid: Ca. 5 min ved 200 grader Alm. ovn.
    Del denne opskrift