Pølsehorn
Instruktioner
- Bland vand, gær og yoghurt sammen i en skål.
- Tilsæt resten af ingredienserne til dejen og ælt dejen på en røremaskine i omkring 10 minutter – eller i hånden hvis du ikke har en røremaskine.
- Sæt dejen til hævning 1 times tid under et viskestykke.
- Tag dejen ud på bordet og del den i 8 lige store dele.
- Rul hver del ud til en rund cirkel og skær cirklen i 8 stykker.
- Læg en pølsestykkerne på hvert stykke dej. Du kan også tilføje lidt ketchup ved siden af pølsen.
- Rul dejen om pølsen fra den brede ende.
- Læg alle pølsehornene på en bageplade med bagepapir.
- Pensel pølsehornene med sammenpisket æg.
- Sæt dem til hævning under et viskestykke i 30 minutter.
- Sæt bagepladen i en 200 grader varm ovn og bag pølsehornene i cirka 10-12 minutter.
Del denne opskrift