Tortellini med tomatsauce
Tilberedningstid | 30 min |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 5 dl Fløde
- 1 ds Hakkede tomater
- 500 gram Bacon
- 4 spsk hvidvins eddike
- 4 fed Hvidløg
- mozerella
- Basilikum
- Timian
- 500 gram tortellini
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Sæt vand over til tortellini (put masser af salt i vandet)
- Skær bacon ud i medium store stykker, og put på panden (helst uden fedtstof).
- Hvidløg presses/skæres, og det puttes i sammen med bacon.
- put en dåse hakkede tomater i. Hæld hvidvins eddike, basilikum, timian, lidt salt og peber i, og lad det koge, indtil det Smag evt. til med hvidvins eddike, parmesan og urter. Tortellinien skal kun koge i 5 min så de hældes i vandet til sidst, og derefter i saucen. ste af væsken fra tomaterne er fordampet.
- Put mozerella og fløde i, og lad det simre på lav varme i Ca. en halv time - du får ikke brug for at jævne saucen.
- Smag evt. til med hvidvins eddike, mozerella og urter. Tortellinien skal kun koge i 5 min så de hældes i vandet til sidst, og derefter i saucen.
Del denne opskrift