Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Kødrand på Grillen/Gryden

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Danmark
    Forberedelses tid 20 minutter
    Tilberedningstid 25 minutter
    Ventetid 1 time
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 500 g Svinekød
    • 1,5 spsk. Hvedemel
    • 1 dl Mælk
    • 1 Æg
    • 1 pakke Bacon i skiver
    • 2 fed Hvidløg
    • 2 tsk Paprika
    • 1 tsk Muskatnød
    • 1 tsk Koriander
    • 1 tsk spidskommen
    • 1 tsk Salt
    • 1 tsk Peber
    • Drys Rasp
    BBQ All Star-holdet hurtige candy sauce
    • 500 g Heinzketchup
    • 250 g brun farin
    • 1 tsk Nescafe pulver
    • 4 dryp tabasco
    Region Danmark
    Forberedelses tid 20 minutter
    Tilberedningstid 25 minutter
    Ventetid 1 time
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 500 g Svinekød
    • 1,5 spsk. Hvedemel
    • 1 dl Mælk
    • 1 Æg
    • 1 pakke Bacon i skiver
    • 2 fed Hvidløg
    • 2 tsk Paprika
    • 1 tsk Muskatnød
    • 1 tsk Koriander
    • 1 tsk spidskommen
    • 1 tsk Salt
    • 1 tsk Peber
    • Drys Rasp
    BBQ All Star-holdet hurtige candy sauce
    • 500 g Heinzketchup
    • 250 g brun farin
    • 1 tsk Nescafe pulver
    • 4 dryp tabasco
    Instruktioner
    1. bacon og kommes i løghakkeren.
    2. Når den har konsistens som fin skinkesalat kommes den sammen med kødet.
    3. Hvidløg og løg kommes i løghakkeren. Løget hakkes fint.
    4. Der tilsættes mælk, og det hele køres sammen. På den måde kan børn og sarte voksne ikke se løget.
    5. Det hældes over farsen.
    6. Der kommes et æg i.
    7. Der krydres med alle krydderierne.
    8. rør farsen sammen (jeg brugte en el-pisker), tilsættes lidt mel.
    9. Farsen bliver bedre jo mere den bliver rørt og har godt af at hvile ca. 1 time i køleskabet, før den igen røres og anvendes.
    I en stor stegepande/gryde
    1. kom Kødet i den smurte springform/kødrand og drys med rasp.
    2. Randformen stilles i et vand på stegepande og dækkes med et låg, der er lidt større end randformen, men mindre end panden.
    3. Eller stil det i en stor gryde, i et vandbad med låg.
    4. Koges i ca. 25 minutter, og vendes ud på et varmt fad
    5. Serveres fyldt med kogte grønsager.
    Du kan også, tage det på Grillen.
    1. springformen pensles med smør.
    2. stil et vandbad i midten af springformen
    3. kom Kødet i den smurte springform og drys med rasp.
    4. springform skal kunne tåle, at komme på grillen.
    5. det kommes på grillen i 25 minutter, ved 200 grader. Indirekte.
    6. Efter 25 minutter på grillen, tages kødranden af, og lægges på bagepapir.
    7. Den pensles med en god BBQ sauce.
    BBQ. All Star-holdet hurtige Candy sauce
    1. Vi bruger bare Allstar-holdes hurtige candyfloss.Laves af (Heinzketchup, brun farin, Nescafe pulver samt tabasco røres sammen. Den kan smages til som man ønsker det.
    2. Kødranden kommer tilbage på grillen i 10 minutter, så BBQ-saucen bliver gylden og lækker.
    tip
    1. kan serveres med perleløg og kogte ærter
    Del denne opskrift