Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Farsbrød med flettet bacon

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Italiensk
    Forberedelses tid 20 minutter
    Tilberedningstid 55 minutter
    Ventetid 10 minutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 400 g Svinekød hakket
    • 1 Løg hakket
    • 1 fed Hvidløg
    • 1 Æg
    • ½ dl Mælk
    • 1 håndfuld Mozzarella revet
    • 1 håndfuld Frisk basilikum hakket
    • ½ spsk krydderblanding eller den krydring man ønsker
    • 1 dl Havregryn el. rasp
    • Peber friskkværnet
    • Salt
    • 2 pk Bacon
    Region Italiensk
    Forberedelses tid 20 minutter
    Tilberedningstid 55 minutter
    Ventetid 10 minutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 400 g Svinekød hakket
    • 1 Løg hakket
    • 1 fed Hvidløg
    • 1 Æg
    • ½ dl Mælk
    • 1 håndfuld Mozzarella revet
    • 1 håndfuld Frisk basilikum hakket
    • ½ spsk krydderblanding eller den krydring man ønsker
    • 1 dl Havregryn el. rasp
    • Peber friskkværnet
    • Salt
    • 2 pk Bacon
    Instruktioner
    1. Alle ingredienserne æltes sammen til en lind og ret våd fars.
    2. lad farsen hvile mens baconen flettes
    3. lig et bagepapir på bordet. flet 1 pakke bacon på kryds og tværs.
    4. Halvdelen af farsen blev plaseret på det flettede bacon - og der blev lavet en lille fordybning til osten. Den anden halvdel af farsen blev lagt ovenpå.
    5. Brug bagepapiret til at folde baconfletværket omkring farsbrødet
    6. Læg derefter fadet (smurt let med olie) ned over, stik hånden ind under bagepapiret og vend fad og farsbrød om. Træk bagepapiret at - og pres forsigtigt farsbrødet på plads i fadet.
    7. Den anden pakke blev flettet ind så alle skiverne vendte sværsiden opad. Vær omhyggelig og tålmodig, det lønner sig.
    8. Bag farsen i 45 min. i 180°C.
    9. Derefter tages farsbrødet ud, væden hældes fra (gem den til serveringen) og ovnen skrues Op på 225°C. Når ovnen er varm igen, sættes fadet ind i ca 10 minutter. Hold øje med toppen, den må ikke blive for mørk.
    10. Gylden og sprød. Det færdige farsbrød hviler i fadet i ca 10 minutter inden det løftes over på et serverings fad.
    Del denne opskrift