Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Sommer Roulade

    det her er den lækreste Roulade, jeg har smagt.

    Print Recipe
    Opskrift
    Region Danmark
    Forberedelses tid 30 minutter
    Tilberedningstid 20-25 minutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    Rouladen
    • 6 pasteuriseret æggehvide
    • 150 gram Flormelis (3 dl)
    • 2 dl Haselnødekerner hakket
    • 50 gram Majsstivelse
    Fyld
    • 4 dl Fløde
    • ½ kg Jordbær
    • Sukker (efter smag)
    Pynt
    • 1 dl Piskefløde
    • Jordbær
    • Citronmelisseblade
    Region Danmark
    Forberedelses tid 30 minutter
    Tilberedningstid 20-25 minutter
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    Rouladen
    • 6 pasteuriseret æggehvide
    • 150 gram Flormelis (3 dl)
    • 2 dl Haselnødekerner hakket
    • 50 gram Majsstivelse
    Fyld
    • 4 dl Fløde
    • ½ kg Jordbær
    • Sukker (efter smag)
    Pynt
    • 1 dl Piskefløde
    • Jordbær
    • Citronmelisseblade
    Instruktioner
    Bygund med jordbærrene
    1. Skyl og nip dem, tag nogle stykker fra til pynt.
    2. Skær resten af bærrene i skiver og vend sukker i.
    Rouladen
    1. Pisk æggehviderne til skum.
    2. Pisk derefter flormelissen i lidt ad gangen.
    3. Bland Ca. halvdelen af de hakkede nødder med majsstivelsen. Vend det i marengsmassen.
    4. Dæk en bageplade med bagepapir og bred marengsmassen ud herpå til én stor flade.
    5. Drys resten af nødderne på.
    6. Sæt bagværket i ovnen ved 175 grader og bag det i 20-25 min. eller til overfladen er svagt gylden.
    7. Vend den bagte kage ud på et stykke bagepapir – oversiden vender nu nedad. Læg et rent viskestykke over, og lad kagen svale.
    Fyld
    1. Pisk fløden til skum. Tag lidt fra til pynt. Kom flødeskum over roulade bunden.
    2. Drys jordbær skiverne på.
    3. Rul sammen til en roulade.
    Pynt
    1. Lav nogle flødeskums toppe.
    2. Pynt med hele jordbær og citronblade.
    Tips
    1. Du kan bruge: hindbær, brombær og solbær. I stedet for jordbær
    Del denne opskrift