Rikkes Opskrifter

    Seneste indlæg

    • jordbærlagkage
    • lagkage med hindbær, makron og daim
    • lagkagebund
    • kagecreme med vanilje
    • Jordbærmousse og banan lagkage

    Arkiver

    • juli 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • juni 2018
    • februar 2018
    • november 2017
    • august 2017
    • april 2017

    Kategorier

    Powered by
    Foodies WordPress Theme

    Jordbærmousse og banan lagkage

    Print Recipe
    Jordbærmousse og banan lagkage
    Region lagkage
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 1 potion hjemmelave jordbærmousse
    • 1 potion hjemmelave bananmousse
    chokoladeglasur
    • 200 g Flormelis
    • 50 g kakao pulver
    • 1 bæger æggehvide pasteuriseret. Måske lidt mere, ind et bære
    Region lagkage
    Antal personer
    personer
    Ingredienser
    • 1 potion hjemmelave jordbærmousse
    • 1 potion hjemmelave bananmousse
    chokoladeglasur
    • 200 g Flormelis
    • 50 g kakao pulver
    • 1 bæger æggehvide pasteuriseret. Måske lidt mere, ind et bære
    Instruktioner
    1. kom en lagkagebund i en rund kageform.
    2. fordel jordbærmoussen på bunden.
    3. kom en lagkagebund ovenpå.
    4. fordel bananmoussen på bunden.
    chokoladeglasur
    1. Rør din chokoladeglasur sammen af flormelis, kakao og pasteuristeret æggehvide. Tilsæt æggehvide indtil du har en let chokoladeglasur, der hverken er for tyk eller for tynd. Bliver glasuren for tynd kommes blot lidt mere flormelis i. Jeg plejer at bruge lidt mere end et bæger æggehvide (1,5 æggehvide pr. bæger).
    2. Fordel forsigtigt chokoladeglasuren på lagkagen, men på pas du ikke får den for langt ud til kanten, hvor der pyntes med flødeskum.
    3. kan gøres dagen før.
    4. pisk fløden til skum, inden serveringen.
    5. kom flødeskummen i en sprøjtepose med stjernetyl. Hvorefter du pynter din bananlagkage med flødeskum på kanten hele vejen rundt.
    Del denne opskrift